Tel.: 055/50 90 68
Heeft u een dringend of vervelend probleem met uw sanitair? Wij bieden de snelste en beste oplossing voor het herstelvan uw sanitair in Ronse en verre omstreken!

Voor het herstel van uw sanitair Ronse kiest u best voor Stoppie te Ronse: kies voor kwaliteit, snelheid en budgetvriendelijkheid!

Bent u geen handige Harry en heeft u een probleem met uw toilet, kraan of warmwatertoestel? Zoek dan niet verder, want ons bedrijf in Ronse zorgt snel voor elk sanitair herstel! Ons flexibel personeel werkt steeds proper en vakkundig om uw sanitair in orde te brengen. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en gescreend op bekwaamheid zodat uw kwaliteit verzekerd is.

Als u uw sanitair in Ronse door ons laat herstellen, gaat u bovendien in zee met een klantvriendelijk bedrijf. Wij kiezen bewust voor een informele aanpak zodat u zich altijd op uw gemak voelt bij onze diensten. Wij zijn pas tevreden als we uw sanitair in Ronse hersteld hebben!

Laat uw sanitair bij ons in Ronse herstellen en kies voor een degelijke, snelle en hygiënische aanpak. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend voor meer informatie!

Contacteer ons!
NL: 055/50 90 68
FR: 0483/26 46 85